Scroll back to the TOP!
Caron banner Caron banner Caron banner

Ari WC Show op locatie / bij je thuis

Zolang ik nog geen uitgebreide feestjes in mijn cel mag geven, kom ik graag bij de kinderen thuis, natuurlijk in mijn groene Ari Car.

Deze wc show deed ik al jaren voor scholen en dorpsfeesten, en heb ik nu omgebouwd en geschikt gemaakt als grappig kinderfeestje thuis.

Geschikt voor 7...10 jaar. Hé bah, wat een leuk feestje!!

Ari WC Show

De Ari WC Show


Ari komt met zijn auto voorrijden en bouwt snel de WC Show op, in de tuin of op de oprit. Dan komt de jarige uiteraard eerst op de feest-WC te zitten en doen we het... doortrekcadeautjesspel.

Tijdens het versnaperingenmoment bouwt Ari de rest van de show op en kunnen we starten.

Met de WC Show splitsen we de groep in tweeën; de plassers en de poepers. Ari C. is de spelleider. De Ari WC Show bestaat uit verschillende rondes waarbij de kinderen wc-rollen kunnen verdienen. Welke groep de meeste wc-rollen heeft aan het einde, wint de show.

De rondes bestaan uit vragen en spelopdrachten, zoals wc-borstel gooien, keutelvangen, pies niet naast de pot, wc-rol afrollen en wc-rol stelen.

Dan is er het onderdeel "Wat is waar?" Waarbij Ari de twee mogelijkheden uitbeeldt en de kids moeten raden welke act de waarheid en dus het juiste antwoord is... lachen!!

Alle vragen en opdrachten gaan uiteraard over poep en plas, dus het wordt één groot hilarisch onderbroekenlol festijn.

En als het jarige kind niet de grootste "zeikstraal" is, kan het zomaar zijn dat de poepbokaal in jullie huis een mooi plekje krijgt als geurende herinnering!

Na de WC Show en tijd voor versnaperingen legt Ari C. stap voor stap uit hoe je van een WC-borstel een grappig WC-maatje maakt. Een grappige knutsel zodat de kids uiteindelijk allemaal met een streeploze WC-herinnering naar huis kunnen.

Duur feestje: 2½ uur

Prijs feestje: € 195,- incl. materiaal knutsels (max. 10 kids) en cadeau voor de jarige.

Vervoerskosten: de all-in prijs van het feestje geldt voor een straal van 15 km rondom Leeuwarden. Vanaf 15 tot 40 km afstand tot Leeuwarden komt er nog € 10,- bij de prijs op.

PS. Zijn er misschien vriendjes en/of vriendinnetjes die toevallig ook nog een feestje te vieren hebben? Vier het dan tegelijk en verdeel samen de kosten!

Uiteraard kan de WC show ook op de pleinen van de Blokhuispoort gespeeld worden, en dat ik dan ook meteen voor de versnaperingen zorg. Heeft u dat liever, neem dan contact op. Ik ben flexibel binnen de regels.

Met vrolijke groet, Ari C.

Info & Reserveren:

  info@caronentertainment.nl

Ari C.