Scroll back to the TOP!
Caron banner Caron banner Caron banner
High Tea Feestje in de bajes

Theetje drinken in een cel

Butler neef Sebastiaan vertelt je hoe jij je deftig heurt te gedragen (of juist niet?!) én hij geeft een verrukkelijke workshop snoepknutselen.

Dat is dubbel lol!!

Een exclusief feestje voor (ouders en) kinderen vanaf 8 à 9 jaar.

High Tea Feestje in de Bajes


'Theetje drinken' in de bajes? Dat is toch wel een beetje gek...

Dat klopt, want Butler neef Sebastiaan is eigenlijk ook wel een beetje gek. Hij weet echt álles van nette manieren en van deftige regeltjes, en daar vertelt hij ook nog eens heel bekakt (en grappig) over.

Na een humoristische entree bij de poort, neemt neef Sebastiaan de kinderen mee naar cel H.019.

Eerst komen natuurlijk de meegebrachte cadeautjes voor de jarige aan bod. Maar feliciteer de jarige wel keurig en netjes zoals het hoort, want de butler deelt plusjes en minnetjes uit als je het wél of niét volgens de regeltjes doet.

Daarna komen de porseleinen kopjes tevoorschijn en gaan we 'theetje drinken'. Sebastiaan leert je ondertussen hoe je in deftig gezelschap behoort te drinken en te eten.

Na dit lachwekkende gebeuren wordt de tafel volgezet met snoep en gaan we stapsgewijs de Blokhuispoort namaken van snoep.

Let op, het is *knutselen* met snoep maar *niet volproppen* met snoep! Om dit ongezond LIJKENDE feestje aan de ouders te verantwoorden, krijgen de kinderen (naast hun eigen creatie) een gezonde goodiebag mee naar huis, zodat ze ook gezond kunnen smikkelen...

... want butler neef Sebastiaan weet wel hoe het heurt.

Prijs: € 145,- + 3,50 materiaal p.p.
Duur: ong. 2½ uur

Dit exclusieve feestje is geschikt voor maximaal 7 personen.

Info & Reserveren:

  info@caronentertainment.nl

Butler Sebastiaan