Scroll back to the TOP!
Caron banner Caron banner Caron banner

Over mijn logo: als ik mag 'spelen’ voor kids of voor volwassenen dan stap ik uit mijn comfortzone. Dan wil ik stralen. Zet de spotlight maar op mij en de ándere Caron komt tevoorschijn.

Mijn entertainment gaat qua service, qua aandacht voor detail en betrouwbaarheid, verder dan de spotlight. Dát is Caron entertainment! Natuurlijk in mijn passionele kleur groen.

Over Caron...

Over Caron...


Even voorstellen... op mijn 19de ontdekte ik mijn uitlaatklep: Theater! Na jaren van hobby startte ik met mijn beste vriendin vof PRET! Tezamen hebben we negen erg mooie jaren beleefd als het duo Lio en Leo. Vanaf 1 januari 2009 ben ik solo gegaan.

Naast kindertheater maak ik ook theater voor volwassenen. Mijn diensten besteed ik hierin uit aan Acta theater én Muziek. Samen spelen we o.a. fantastische dinervoorstellingen en hilarische avondjes "zitten" op water en brood. Kijk maar eens: www.actatheater.nl (klik!) Maar daarna wel weer hier terugkomen hoor...  :-)

In de leukste drie weken van het jaar, zo rond 5 december, help ik de enige echte Sinterklaas met al zijn drukte hier in Leeuwarden, dus in deze tijd zal je mijn alter ego’s weinig zien. Maar daardoor help ik wel mee aan het grootste kinderfeest van het jaar en dat loont enorm de moeite.

Ari C. outfit

Ari C. (alter ego nr. 1)

Ari C. is mijn alter ego nr. 1 en als hem geef ik kinderoptredens, kinderfeestjes in de oude gevangenis De Blokhuispoort.

Je kan me ook boeken als kinderpresentator, bij feesten en evenementen.

En als je een mooi snoetje, stoer koppie of enge tronie wilt, ik schmink ook de kids in mijn mooie schmink-stoel op feestjes en dorpsfeesten.

Schminken

Met mijn opvallende Ari-Car rijd ik graag Friesland door (en soms verder) om overal de kinderen een leuke tijd te mogen bezorgen.

Mijn kracht zit 'm in het goed kunnen omgaan met kinderen en me in hen kunnen verplaatsen.

Of ze nu 3 jaar zijn of 13, ik vind ze geweldig en dat krijg je terug.

Ieder verlangt er wel eens naar om weer even kind te mogen zijn, dat houdt je jong!

André D. Caron