Scroll back to the TOP!
Caron banner Caron banner Caron banner
Ari C.

Welk karakter kies je?

Je mag zélf kiezen wie de gastheer van jouw Bajes Feestje is! Dus zeg het maar:

de vrolijke kindervriend Ari C.,

de enge Professor Niks of

de nukkige Boef B.019 ...?

Aric C. (alter ego nr.1)

Hé falderappus, ik ben Ari C. Ik ben een vrolijke allemansvriend die het allerleukst is voor kinderen van 4 tot 7. Tenminste, die moeten altijd nog lachen om mijn grapjes en gekke bekken.

Niet dat ik niet leuk ben voor de ouderen, want als ik toegeef dat ik inderdaad gekke kleren aan heb voor een volwassene, dan is het ijs ook altijd wel gebroken voor de stoertjes.

Ik geef natuurlijk de feestjes in de bajes aan de jongsten in mijn speciale Ari Cel. Maar met mijn Ari Car kom ik ook graag naar je toe om optredens te geven of je te schminken in mijn speciale Ari Cetel.

Kortom, met Ari C. is het altijd feest. GefeliciflARIstaart!!

Ari C.

Boef B.019 (alter ego nr.2)

Hé jij daar! Had je wat? Pas op hé, want ik zet je zo in plaats van mezelf in de cel. En zo leuk is dat niet. Waarom ik op deze vreselijk vrolijke site te vinden ben? En waarom ik óók feestjes geef? Nou, niet voor m’n lol, dat je dat maar even weet.

Ik kon vrijkomen mits ik voor vele jaren zo nu en dan kinderen rondleid hiero. Bah! Maar ja, soms zijn de kids wel ok. Maar vaak laat ik ze graag achter in de bunker of in de Iso. Aan de andere kant ook weer niet, want dan zit ik mooi met ze opgescheept.

En ja-ja, hoe ouder de kids... hoe chagrijniger ik ben. Let maar eens op!

Boef B.019

Professor Niks (alter ego nr.3)

Hé ondeugd, niet om mij vragen hoor, als gastheer. Ik vind kinderen niet zo heel leuk. Kinderen stinken, maken herrie en laten boertjes. En ik houd van orde en netheid!

Ik was er destijds als eerste, in de lege Blokhuispoort. Ik had zoveel plannen, ik zou van de hele gevangenis de geinige griezelschool maken. Maar helaas is me dat nog maar met één cel gelukt: mijn zogeheten GRIEZcel! Maar áls ik dan tóch een feestje moet geven, dan laat ik deze cel graag even zien. Hihi...

Oh, en schrik vooral niet van min stemverheffingen. Of eigenlijk... doe dat ook maar wel. En kom dan vooral je feestje op vrijdagavond vieren. Dan is het onheilspellend leeg in De Blokhuispoort.

Durf je nog? Niet geschikt voor kids onder 9 jaar.

Professor Niks